Herstel je weerstand op natuurlijke wijze

Ontdek Biozar® Original
  • Wat is Biozar?

    Biozar® Original is een voedingssupplement, omdat het o.a. een keur aan kruiden bevat. Gedurende 26 jaar is er door ons onderzoek gedaan naar planten en kruiden die helpen tot een herstel van de weerstand. Uit alle delen van de wereld hebben wij een selectie van planten en kruiden gemaakt die helpen je weerstand te heractiveren. Biozar® Original bestaat uit 97,7% natuurlijke ingrediënten, en door toevoeging van Venkel helpt het uw immuunsysteem te ondersteunen. Biozar® Original herstelt de weerstand op een natuurlijke manier.

    Decennia lang had de mensheid al baat bij één van de ingrediënten. Na vele jaren van intensief onderzoek is dit ingrediënt verwerkt in het  voedingssupplement Biozar® Original. Begin vandaag!

  • Hoe werkt Biozar?

    Biozar® Original is een vloeistof die oraal wordt ingenomen. Indien het als onderhoudsdosering gebruikt wordt, dan is een hoeveelheid van 3 ml om de dag voldoende. Als het als dagdosering gebruikt wordt, dan adviseren wij u elke dag tussen de 6 en 10 ml in te nemen. Tevens adviseren wij om het in te nemen met een sterk Lycopeen houdende drank, bv tomatensap.

    Download hier de Vitaliteitsmeting Biozar


    Download hier de bijsluiter

  • Het gebruik van Biozar

    Biozar® Original kan het beste geconsumeerd worden met fruit- of groentesappen, die een hoge dosis lycopeen bevatten. Voorbeelden hiervan zijn tomatensap, rozenbottels en watermeloen. Innemen met drinkwater kan ook. Een kleine dosering per dag (3-6 ml/1-2 theelepels) is ruim voldoende.

    Biozar® Original wordt regelmatig door een erkend laboratorium getest. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Biozar® Original heeft, door toevoeging van Venkel, als doel het immuunsysteem te ondersteunen.